Onderzoek naar effecten Basisregistratie Topografie als open data

7 januari 2015

Gebruikt u de open data van de Basisregistratie Topografie? Laat ons weten wat u ervan vindt en doe mee aan de enquête van de Wageningen Universiteit.

Het Kadaster biedt sinds 1 januari 2012 de Basisregistratie Topografie (BRT) aan als 'open data'. Iedereen kan deze basisbestanden van het Kadaster kosteloos opvragen en zonder beperkende voorwaarden gebruiken. Om de effecten te onderzoeken van het 'open' aanbieden van de BRT, heeft de Wageningen Universiteit een monitor ontwikkeld. Dit hebben zij gedaan in nauwe samenwerking met het Kadaster en vertegenwoordigers van het geo-werkveld.

Deelname enquête

Bent u gebruiker van de BRT? Dan nodigen wij u van harte uit om aan dit onderzoek deel te nemen en de enquête in te vullen.

Bekijk ook de resultaten van de onderzoeken in 2013 en 2014.