Posterplakken loont: deze maand twee winnaars 100 years BBQ

1 mei 2018

In de maand april zijn maar liefst twee inwoners van Wageningen verrast met de speciale 100 years WUR limited edition BBQ. Anthony Esper, internationale student uit Libanon, heeft zijn residentie Hoevenstein opgevrolijkt met een poster van 100 year WUR. Valerio Palumbo, internationale student uit Italie, maakt in Rijnveste reclame voor de jubileumfestiviteiten.

Beiden ontvingen een gift voucher, met tekst Congratulations! You are entitled to a unique barbeque, courtesy of 100 years WUR, die ze binnenkort kunnen inruilen voor de felbegeerde BBQ.

Alle inwoners van Wageningen maken kans op een 100 years WUR limited edition BBQ door een poster van 100 years WUR op te hangen. De actie loopt tot november. Maandelijks worden er twee winnaars bekend gemaakt.

Wie ook wil deelnemen aan de competitie, kan een poster ophalen bij het 100 years WUR promotieteam (Forum 118). Wie een poster zichtbaar aan de straat ophangt op een raam of deur, zit deze zomer misschien ook lekker te grillen op deze feestelijke BBQ.

Anthony Esper.jpg

In Hoevenstein reikte Hannah van het 100 years WUR promotieteam de prijs uit aan exchange student Anthony Esper.