Nieuws

Prachtig fotoboek van de Wageningen Campus gepubliceerd

Gepubliceerd op
1 maart 2021

Mis jij de campus ook zo erg? Of ben je op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk of een cadeau voor een andere gelegenheid? Koop dan het prachtige fotoboek Light on Campus! In dit boek laat fotograaf António Valente, tevens ICT'er bij WUR, de mooiste plekken van de Wageningen Campus zien: de diversiteit aan gebouwen, beelden en alledaagse taferelen op de campus, in alle seizoenen en op diverse momenten van de dag. Een prachtige weergave van onze campus.

Alle opbrengsten van het boek komen daarnaast ten goede aan het Anne van de Ban Fonds. Dit fonds stelt veelbelovende studenten uit ontwikkelingslanden in staat een masteropleiding aan Wageningen University & Research te volgen door het uitgeven van studiebeurzen. Na hun afstuderen kunnen zij bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van hun land.

Kortom, een boek met een verhaal!

Bestel het boek

Het boek is te verkrijgen voor € 24.95, exclusief verzendkosten. Kijk op www.universiteitsfondswageningen.nl/lightoncampus voor meer informatie en het bestelformulier.

Wil je het boek als een relatiegeschenk bestellen? Mail dan naar ufw@wur.nl. Eventueel verpakkingsmateriaal om het boek per post te versturen kunnen wij leveren voor € 2.50 per boek. De betaling kan via een ProQme-order verlopen.