Nieuws

Prijs voor goede samenwerking in bollensector

Gepubliceerd op
13 januari 2017

Tijdens de jaarlijkse Mechanisatietentoonstelling van de Stichting Mechanisatie Bollenstreek heeft het samenwerkingsverband ‘Kennisplein Bloembollen’ een prijs gewonnen voor de goede samenwerking tussen de samenwerkende partijen. De business unit Bollen, Bomen & Fruit (BBF) van Wageningen University & Research is één van deze partijen.

Het Kennisplein bundelt met een aantal partners kennis over innovatie, onderwijs, onderzoek, ruimte en ondernemerschap in de bollen- en sierteelt. Innovatie en samenwerking staan centraal en in diverse innovatieprojecten werken de partners in de praktijk samen. BBF presenteerde op de Mechanisatietentoonstelling onder andere het onderzoek dat plaatsvindt in het publiek-private samenwerkingsproject ‘Het nieuwe verwerken’.

De samenwerkende kennispartijen (BloembollenVisie, Flower Science, Flynth adviseurs en accountants, Greenport Duin- en Bollenstreek, Greenport Ontwikkelingsmaatschappij (GOM), Groen onderwijscentrum, Wellantcollege Rijnsburg, KAVB, Rabobank Bollenstreek en Wageningen Plant Research) wonnen de prijs in de categorie Speciale Combinaties.

Meer informatie: