Programma 6e editie Summer School Green Genetics bekend

1 mei 2014

Het programma voor de 6e editie van de Summer School Green Genetics is bekend. Ook in 2014 krijgt een internationale groep BSc’s de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende veredelingsbedrijven.

Op het programma staan dit jaar Barenbrug, Bayer CropScience, Nickerson-Zwaan, Schoneveld Breeding en Monsanto. Ook zijn we een dag te gast in Seed Valley waar de studenten onder meer kennis maken met Enza Zaden. Ook andere veredelingsbedrijven en TTI Green Genetics dragen de Summer School een warm hart toe en maken  dat de Summer School alweer voor de 6e keer georganiseerd kan worden. Naast bedrijfsbezoeken verzorgt de groep van prof. RGF (Richard) Visser, Wageningen UR Plant Breeding colleges op de Campus in Wageningen. Kortom een boeiend week programma voor studenten die een kijkje willen nemen in deze innovatieve en kennisintensieve sector en een masterstudie Plant Science overwegen.