Nieuws

Science & Innovatiecafé op Wageningen Campus

Gepubliceerd op
13 september 2017

Dit najaar start op Wageningen Campus een Science & Innovatie café: Campus Connect. Bestemd voor ondernemende Agri-Food professionals die werken aan innovatie, kennis delen en geïnteresseerd zijn in de markten van morgen.
Ieder café heeft een inhoudelijk thema. De wetenschapper geeft inzicht in de laatste stand van zaken én een doorkijkje naar de toekomst, er is een bijdrage uit het bedrijfsleven en er zijn AgrioFood startups aanwezig. Netwerken is een belangrijk onderdeel van het programma. Stamkroeg is Impulse, het debat- en ontmoetingscentrum op de campus.

Achtergrondgedachte van Campus Connect is dat de campus is ingericht om de ontmoeting en verbinding tussen kennisorganisaties, onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en starters optimaal te faciliteren. Met een grote diversiteit aan ontmoetingsplekken, zowel in de gebouwen als op het campusterrein. Daarnaast worden veel verschillende activiteiten georganiseerd die gericht zijn op kennisdeling zoals nu ook Campus Connect. Met als motto dat het delen van kennis net zo belangrijk is als het ontwikkelen van kennis. Het programma is steeds op dezelfde manier opgebouwd met vanaf 17 uur inloop, van 17.30 - 18.00 een inhoudelijke bijdrage door diverse sprekers, afgesloten met een netwerkborrel tot 19.00 uur.

Op donderdag 21 september is de eerste Campus Connect met als thema 'Sustainable Nutrition' met inhoudelijke bijdragen van 

Prof. Harry Wichers  over het Sustainable Future Protein project en  Prof. Atze Jan van der Goot over Plant Meat Matters.

Op donderdag 19 oktober staat 'Urban/Vertical Farming' centraal en op donderdag 16 november 'Block Chain'.

Voor meer informatie en aanmelden Campus Connect.