Sportbuddy systeem

3 februari 2021

Ook in deze lockdown wil SWU Thymos studenten zoveel mogelijk stimuleren om te sporten. Voor diegenen die willen bewegen maar niet alleen willen sporten en een maatje zoeken heeft SWU Thymos iets bedacht: The Buddy System. Met dit systeem kan je een maatje vinden om mee te wandelen, hardlopen, fietsen of tennissen. In de hoop dat de studentensportverenigingen binnenkort weer kunnen trainen, kan je ook een buddy zoeken voor in de sportrechtvrije weken. Samen met een buddy kun je meedoen aan verschillende trainingen en sportlessen. Ook kan je dit systeem gebruiken om een maatje te vinden om samen naar intekenlessen van het SCB te gaan, wanneer het SCB weer open gaat. Denk aan intekenlessen als Zumba, Funxtion, Steps etc. Dus, als jij een maatje zoekt om sporten leuker te maken, vul dan dit formulier in. Je kan je opgeven als beginner, maar ook als gevorderde en aan de hand van je gegevens zullen we je koppelen aan jou buddy! Nadat we een buddy voor je hebben gevonden, wordt er contact met je opgenomen.