Stoas Wageningen iets voor uw leerlingen?

24 februari 2014

Stoas Wageningen zit inmiddels een aantal jaren in Wageningen, maar kent u ons voldoende om te weten of we een hbo-studie bieden die voor uw leerlingen interessant kan zijn?

Daarom een paar punten over Stoas Wageningen op een rij:

• Stoas past prima bij havisten en vwo-ers met interesse in groen (natuur, bloem, dier, techniek en voeding) en hun leefomgeving.
  • Leerlingen worden opgeleid om docent te worden in het groene onderwijs. Daarnaast kunnen ze, met hun opgedane kennis over groen, mensen en het delen van kennis, ook heel goed terecht in het bedrijfsleven.
  • Uit onderzoek is gebleken dat 98% van onze studenten binnen 3 maanden na afronden van de opleiding een baan op niveau vindt.
  • Naast de bachelor ‘Educatie & kennismanagement groene sector’, bieden we ook nog een Bachelor ‘Docent Consumptieve Techniek’, 3 hbo Associate Degrees en een zeer succesvolle Masteropleiding ‘Leren en Innoveren’.

Interesse?

Loop eens binnen op de voorlichtingsdagen van zaterdag 22 maart of vrijdag 16 mei. Meer informatie hierover vindt u op: www.stoasvilentum.nl

Stoas Wageningen | Vilentum Hogeschool