Studenten vieren honderdjarig jubileum van WUR (video+foto's)

11 maart 2018

Het centrum van Wageningen stond vrijdagavond bol van feestende studenten. Verdeeld over vijf locaties organiseerden negen studentenverenigingen de zogeheten Party of the Century.

Gezamenlijk vierden de verenigingen dat de universiteit honderd jaar bestaat. Tijdens het knalfeest struinden 2500 studenten van locatie naar locatie. Tot in de vroege uurtjes genoten ze van dj’s, live bands, wereldmuziek, silent disco en natuurlijk van heel veel bier.

Rector magnificus Arthur Mol was ook van de partij. Pas om half twee 's nachts verliet hij met zijn voorganger Martin Kropff en Rector magnificus Elmer Sterken van Rijksuniversiteit Groningen het pand van studentenvereniging Ceres.

Bekijk hier de fotoserie van Resource.