Nieuws

Succesvolle sponsor- en supportersactie voor Proeftuin Randwijk

Gepubliceerd op
30 maart 2016

Sinds begin 2016 werkt de business unit Bollen, Bomen Fruit van Wageningen UR samen met drie partners in de Proeftuin Randwijk. De proeftuin wordt daarnaast financieel gesteund door het bedrijfsleven via sponsoren en supporters. Op 23 maart vond de eerste sponsoren-bijeenkomst plaats.

De vier partners financieren Proeftuin Randwijk in de komende drie jaar zodat deze zich verder kan ontwikkelen als innovatieve inspiratiebron voor de Nederlandse fruitsector. Om de proeftuin financieel gezond te kunnen houden, is echter ook financiĆ«le steun nodig van het bedrijfsleven. Hiervoor zijn aan de sector verwante bedrijven en organisaties gevraagd de proeftuin jaarlijks te sponsoren. Ook telers kunnen de proeftuin steunen via een jaarlijkse bijdrage als supporter.

Proeftuin Randwijk

Proeftuin Randwijk kan zich inmiddels verheugen in de ondersteuning door 27 sponsoren en 193 supporters. Op 23 maart werd tijdens de eerste sponsoren-bijeenkomst een bord onthuld met de namen van alle sponsoren. Alle deelnemers werden vervolgens rondgeleid over de proeftuin.

Door de samenwerking van de vier partners: Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO), de Centrale Adviesdienst Fruitteelt (CAF), Fruitconsult en Wageningen UR is Proeftuin Randwijk inmiddels de centrale plaats in Nederland waar onafhankelijk en praktijkgericht innovatie en kennisontwikkeling ten behoeve van de Nederlandse Fruitteelt plaatsvindt.