Summer School Image Analysis for Plant Phenotyping

Summer School Image Analysis for Plant Phenotyping

6 mei 2015

De onderdelen Glastuinbouw en Food & Biobased Reseach van Wageningen UR en de universiteit van Nottingham organiseren gezamenlijk de Summer School 'Image Analysis for Plant Phenotyping' van 7 tot 10 juli op de Jubilee Campus in Nottingham.

Deze driedaagse workshop geeft een overzicht van beeldverwerking voor automatische plant fenotypering en is vooral bedoeld voor plantenonderzoekers, die werken aan automatische fenotypering en technische experts bij veredelingsbedrijven, die momenteel of in de toekomst beeldverwerking (willen gaan) toepassen. De training zal een mix bieden tussen onderliggende theorie en praktische opdrachten.

De Summer School is een onderdeel van de EU COST actie FA1306 'The quest for tolerant varieties - Phenotyping at plant and cellular level'.

COST