Summer Schools van Wageningen Academy

Summer Schools van Wageningen Academy

2 april 2015

Ook deze zomer hoeft u niet stil te zitten. Wageningen Academy organiseert maar liefst vier Summer Schools voor professionals. Kenmerkend voor deze cursussen is de interessante combinatie van theorie en praktijk, zoals in de vorm van excursies en casussen. Daarnaast is er door de opzet van het programma altijd ruime gelegenheid om met elkaar te netwerken.

Zit er iets voor u bij?

Summer School Food Law Academy

De Summer School Food Law Academy vindt van 9 t/m 12 juni plaats in Brussel. In deze Summer School, die speciaal ontwikkeld is voor professionals, worden voedselkwaliteit en voedselveiligheid vanuit verschillende perspectieven behandeld.

Summer Course Dutch Dairy Chain

Melkproductie, melkverwerking, ontwikkelingen van de zuivelmarkt. In de nieuw ontwikkelde Summer Course Dutch Dairy Chain draait alles om de internationale zuivelsector. Deze wordt van 24 t/m 28 augustus georganiseerd in samenwerking met Dairy Campus en Wageningen UR Livestock Research.

Summer Course Novel Developments in Food Allergy

De Summer Course Novel Developments in Food Allergy, 24 t/m 27 augustus, is ook nieuw in ons aanbod en is ontwikkeld in samenwerking met het Allergy Consortium Wageningen (ACW), gedurende 4 intensieve dagen krijgt u inzicht in de basis en oorzaken van allergische reacties en de invloed van voedingsprocessen.

Summer School Greenhouse Horticulture

Tot slot presenteren wij u de nieuwe Summerschool ‘Greenhouse Horticulture’, welke van 24 augustus t/m 4 september plaatsvindt en inzicht geeft in de wereld van de glastuinbouw.

Maak gebruik van de vakantie en update uw kennis door deel te nemen aan een van onze Summer Schools.