Nieuws

Symposium xSAMPLES 2015 op 15 januari

Gepubliceerd op
12 januari 2015

Multiplex detection in the Agro-Food domain

Op 15 januari organiseert Wageningen UR samen met de firma Luminex een symposium over multiplex detectie van pathogenen van planten en dieren. Die technieken zijn van belang voor de gezondheid van planten, dieren én mensen.

Tijdens het Engelstalige symposium geven medewerkers van National Food Institute in Denemarken, de DNA Green Group, Luminex en Wageningen UR presentaties.

Dit symposium is een uitstekende gelegenheid om wetenschappelijke en technische ervaringen op het gebied van multiplex detectie te delen en up-to-date geïnformeerd te worden over nieuwe innovatieve multiplex detectie technieken en toepassingen binnen de topsector Agri & Food.

Er zijn op dit symposium uitgebreide mogelijkheden om te spreken met de onderzoeksleiders op het gebied van ontwikkeling en toepassing van multiplex detectie technieken in diergezondheid, plantgezondheid en voedselveiligheid. In drie sessies wordt een verscheidenheid aan onderwerpen gepresenteerd op het gebied van innovatieve immuno- en moleculaire diagnostiek en gebruiksmogelijkheden in de topsectoren Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

De xSAMPLES bijeenkomst 2015 vindt plaats op donderdag 15 januari, van 10.00 - 17.00 uur in Impulse op Wageningen Campus.