Nieuws

Team van de maand: Bontificante

Gepubliceerd op
13 november 2014

Dit collegejaar introduceert Thymos een nieuwe rubriek: Sportteam van de maand. Maandelijks zal een studentensportteam in het zonnetje worden gezet. Deel 2: Tjoekbalteam Bontificante.

Vereniging/Team: Bontificante

Sport: Tjoekbal Interne Competitie

Aantal sporters: Grote variatie, grotendeels afhankelijk van het weer en studie in het buitenland.

Aanvoerder: De taak viel nogal zwaar dus we hebben er meerdere gehad. Ex: Irene Leemans en Maritza Bode. Huidig: Twan Uijttewaal

Aantal keer training: Alleen als de tegenstander niet komt opdagen en we toch zin hebben om te spelen.

Trainer: Die hebben wij niet nodig.

Wedstrijden: Uitsluitend. Win or lose, ons enthousiasme was altijd te zien (en vooral te horen) op het veld. Als wissel aan de rand van het veld de rest aanmoedigen door hard te juichen hoort er ook bij natuurlijk!

Wat maakt jullie team uniek in Wageningen? Onze deelname jaar in jaar uit ondanks de vele nederlagen. Wij blijven spellen voor de gezeligheid en ook al hebben we nooit de eerste plaats bereikt zijn we wel veel beter geworden.

Wat was een hoogtepunt als team? De BBQ aan het einde van het seizoen. Lekker relaxen na een zwaar, of in ieder geval gezellig, seizoen. Elk seizoen sluiten wij af met een BBQ bij een van de teamgenoten thuis.

Welk doel hebben jullie dit jaar (zowel sportief als daarbuiten)? Het huidige seizoen van de interne competitie is hoogst waarschijnlijk ons laatste, dus sportieve doelen zijn er niet meer. Daarbuiten was ons doel het plezier dat wij altijd beleefden op het tjoekbalveld. We sluiten niet uit af en toe samen iets aan sport te doen zoals mee doen aan de Sportnight.

Ook meedoen met een Thymos Interne Competitie? Klik hier voor meer informatie.