Nieuws

Team van de maand: Wageningen Archery Club

Gepubliceerd op
21 september 2015

Sport: Boogschieten

Aantal sporters in het team: 36

Aantal keer training: 2 maal per week, op de maandag en woensdagavonden van half acht tot tien.

Trainer: Marleen Domburg als hoofdtrainer, maar we hebben ook enkele leden als assisent-trainers: Lars van Galen, Sean Sauren en Liao Che-Yang.

Wedstrijden: Naast de mogelijkheid om mee te doen aan landelijke wedstrijden en run-archery's, een biatlon met schieten en rennen organiseren wij ook interne competities zodat leden elkaar uit kunnen dagen! Maar naast het serieuze schieten organiseren we ook gezellige evenementen zoals het schieten op bewegende targets.

Wat maakt jullie team uniek in Wageningen? Wij schieten in de kelder van de Olympiahal, waardoor we een vaste 'plek' hebben. Hierdoor is heerst er een hele gezellige sfeer op een 'eigen' plek.

Wat was een hoogtepunt als team? Voordat we in de Olympiahal in samenwerking met ACE een plekje kregen werd er geschoten in een grote schuur achter de born. Tijdens de wintermaanden was het daarvoor een uitdaging om met onderkoelde vingers toch te schieten. Een recent hoogtepunt is ons driejarig bestaan en de hele succesvolle Archery Experience afgelopen jaar.

Welk doel hebben jullie dit jaar (zowel sportief als daarbuiten)?‚Äč Onze eigen leuke en vooral gezellige sfeer behouden!

Je kan meer informatie over de Wageningen Archery Club vinden op: http://wac.wur.nl/en/