Nieuws

Verzoek: teken de petitie

Gepubliceerd op
20 oktober 2016

Ben jij blij met de activiteiten van het Wetenschapsknooppunt? Voel je je geholpen om wetenschap in de klas te brengen, doe je mee aan onze activiteiten en/of weet je al genoeg over onderzoekend leren? Kijk, dan zijn wij van betekenis voor jou.
Jij kunt vandaag iets voor ons betekenen:


De subsidie voor de 12 Wetenschapsknooppunten dreigt eind december 2016 af te lopen. Om ons voortbestaan veilig te stellen wordt 25 oktober een petitie aangeboden aan het ministerie. Je helpt ons enorm door de petitie te tekenen.

Petitie

Na het invullen van de petitie krijg je een bevestigingsmail met daarin een link. Pas als je die aanklikt is jouw stem geldig. In die mail kan je ook je functie invullen. Wij vragen specifiek aan (aankomend) leerkrachten, directeuren en andere medewerkers van basisscholen dit te doen en liefst ook hun naam aan te vinken.
De petitie kan HIER online getekend worden.

Meer informatie

Allle betrokken Universiteiten hebben getekend voor een structurele voortzetting van de Wetenschapsknooppunten. Zij stellen financiering beschikbaar. Zij staan achter ons en daar zijn wij blij mee. Nu wordt aan het ministerie van OCW gevraagd subsidie te blijven verstrekken. Om dit voor elkaar te krijgen vragen wij ons hele netwerk om steun en dus om de petitie te tekenen.
Dinsdag 25 oktober wordt de petitie aangeboden. Dat is al over een paar dagen! Dus teken de PETITIE nu online. Het kan nog t/m 24 oktober.

.