Volg losse cursussen van de online Master Food Technology

Volg losse cursussen van de online Master Food Technology

29 augustus 2017

Je kunt je nu als professional ook inschrijven voor losse cursussen van de online Master Food Technology.

Ben jij een professional in de voedingsmiddelenindustrie en heb je een Bachelor in Levensmiddelentechnologie of een gelijke achtergrond? Schrijf je dan nu in voor één of een aantal cursussen van deze Master van Wageningen University, zonder dat je de gehele Master hoeft te volgen.

Deze online cursussen helpen bij het versterken van jouw expertise en kennis. Je volgt de cursussen parttime, waardoor het goed te combineren is met jouw huidige werk.
De cursussen richten zich op het optimaliseren van voedingsmiddelen en voedselproductie. Je kunt meerdere cursussen combineren en deze afronden met een eindopdracht. Tijdens deze eindopdracht ben je bezig met een relevant onderwerp, onder supervisie van een WUR-collega/expert.

Kijk hier voor welke cursussen je kunt inschrijven