Alterra wordt Wageningen Environmental Research (Alterra)

27 oktober 2016

Sinds 6 september heeft Wageningen UR een nieuwe overkoepelende merknaam en logo. De nieuwe merknaam van Wageningen UR is Wageningen University & Research. Deze ligt dicht bij de huidige naam, maar maakt beter duidelijk waar wij voor staan: een unieke combinatie van een universiteit en marktgerichte researchinstituten.
Het logo hieronder is het logo dat alle onderdelen van Wageningen UR sinds 6 september gebruiken.

Ook de instituten hebben een nieuwe naam gekregen. Die van Alterra luidt Wageningen Environmental Research (Alterra). Juridisch blijft de structuur van de organisatie gelijk. Wij behouden twee juridische entiteiten. Wageningen University behoudt zijn huidige juridische naam en de Stichting DLO heeft de juridische naam Stichting Wageningen Research gekregen.

Voor meer informatie: Nieuw merk voor Wageningen UR