Wageningen UR Livestock Research is verhuisd naar de Campus in Wageningen

13 juni 2014

Wageningen UR Livestock Research is van de Edelhertweg te Lelystad naar de campus van Wageningen UR te Wageningen verhuisd. Als onderdeel hiervan zijn binnen de campus tevens een tweetal leerstoelgroepen van het Departement Dierwetenschappen, onderdeel van Wageningen University, verhuisd. Een detailoverzicht met de nieuwe adressen per 1 augustus vindt u hieronder.

De verhuizing draagt bij aan de het versterken van de positie van het dierwetenschappelijk onderzoek van Wageningen UR. De verbinding tussen fundamenteel en toegepast onderzoek past bij de ambitie om wetenschappelijke kennis te vertalen naar innovatieve oplossingen die bijdragen aan een zorgvuldige dierhouderij. Door de verhuizing zijn wij tevens in staat onze kennis te bundelen en onze onderzoeksfaciliteiten optimaal te benutten en spelen we in op de vraag  van opdrachtgevers en stakeholders.

Wij verzoeken u om onze contactgegevens in uw relatie- en adresbestanden op basis van onderstaande informatie te actualiseren.

Overzicht nieuwe adresgegevens per 1 augustus 2014

Wageningen UR Livestock Research

Bezoekadres: De Elst 1, 6708 WD Wageningen

Postadres: Postbus 338, 6700 AH Wageningen

Afdeling Genomica van Wageningen UR Livestock Research,  leerstoelgroep Fokkerij en Genetica van Wageningen University, leerstoelgroep Kwantitatieve Veterinaire Epidemiologie van Wageningen University

Bezoekadres: Droevendaalsesteeg 1, 6708 PB Wageningen

Postadres: Postbus 338, 6700 AH Wageningen

Wageningen UR Livestock Research, Departement Dierwetenschappen van Wageningen University en het Central Veterinary Institute vormen samen de Animal Science Group (ASG) van Wageningen UR. De directie en staf van ASG en het ASG administratiecentrum zijn per maart jl. al verhuisd van de Edelhertweg 15 naar respectievelijk de Houtribweg 39 en de Runderweg 6 te Lelystad.

ASG directie en staf per maart 2014

Bezoekadres: Houtribweg 39, 8221 RA, Lelystad