Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw neemt ook dit jaar weer deel aan “Kom in de Kas”

31 maart 2017

Op zaterdag 1 en zondag 2 april 2017 vindt de 40e editie van Kom in de Kas plaats, het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw. Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend wederom de deuren van hun kas voor jou. In meerdere regio’s verspreid over heel Nederland kun je gaan kijken wat er nu eigenlijk allemaal gebeurt in die glazen kassen.

Wij zijn aanwezig bij Tomatenkwekerij Fânqié in Berkel en Rodenrijs en ook bij Potchrysantenkwekerij Lionplant.in Honselersdijk.

Mocht je meer informatie willen over deze locaties en bezoektijden, kijk dan op: www.komindekas.nl