Visserij in Wageningen World

Nieuws

Wageningen World: Hoe lang kunnen we nog vissen?

Gepubliceerd op
8 oktober 2014

Jaar in jaar uit berichten kranten over overbevissing en het leegraken van de oceanen. Aan de andere kant staan haring en schol er goed voor. Hoe zit dat? Visserijdeskundigen van binnen en buiten Wageningen UR geven antwoord.

Dit artikel kunt u verder lezen in de nieuwste Wageningen World, het kwartaalblad voor relaties en alumni van Wageningen UR (University & Research centre.

Andere onderwerpen in Wageningen World - nummer 3, 2014

  • 'We gaan ons openstellen', een interview met bestuursvoorzitter Louise Fresco over haar droom maatschappelijke discussies vlot te trekken 

  • 'Zuinig zijn op de oogst', hoe met eenvoudige technieken er minder voedsel verloren gaat in ontwikkelingslanden
  • 'Wat vliegt daar?', gebruik van drones om het gewas en de bodem van bovenaf te bemonsteren

  • 'Een tikkeltje groener', gaat de vergroening van het Europese landbouwbeleid de natuur echt wat opleveren? 
  • 'Eten als de Inca's',over de wereldwijde opmars van quinoa