Nieuws

Wageningen in’to Languages start eind februari met cursussen Engels op ieder niveau

Gepubliceerd op
6 februari 2018

Voor iedereen die zijn of haar Engels een boost wil geven starten eind februari de Engelse taalcursussen van in’to Languages. Om de spreekvaardigheid te verbeteren, of juist sneller of gemakkelijker te kunnen e-mailen, maar ook om te telefoneren en om te gaan met klanten.

De taaltrainingen zijn er op verschillende niveau’s:

Basic of Hospitality English

Verbeteren van spreek- en luistervervaardigheden.
A1/A2-niveau, Hospitality English op B1-niveau (klik hier voor meer informatie over de niveauaanduidingen).

Speaking Skills of Advanced Speaking Skills

Voor iedereen die de Engelse taal al op een behoorlijk niveau beheerst (B2-C1), maar graag (nog) vloeiender Engels wil leren spreken en de spreekvaardigheid wil blijven oefenen.

Professional Writing in English of Scientific Writing for Professionals

Goed kunnen schrijven en communiceren zijn onmisbare vaardigheden in het hoger onderwijs en het bedrijfsleven. Voor hulp bij het schrijven van e-mails, beleidsdocumenten of webteksten. Voor het verbeteren van meer wetenschappelijke schrijfvaardigheden is Scientific Writing for Professionals heel geschikt.

Lecturing in English

Lecturing in English is een groepscursus gericht op het verbeteren van de taal- en communicatievaardigheden die praktisch zijn bij het effectief college kunnen geven in het Engels.

Cambridge courses

De cursussen Cambridge Preliminary, Cambridge First, Cambridge Advanced en Cambridge Proficiency zijn bedoeld ter voorbereiding op een van de officiële Cambridge-examens. Daarnaast is de cursus ook zeer geschikt voor iedereen die zijn of haar algemene Engelse taalvaardigheid wil verbeteren. Tijdens de cursussen wordt veel aandacht besteed aan functioneel taalgebruik.

Meer informatie

Voor meer achtergrondinformatie en aanmelden:

T: +31 317 48 25 52
E: into@wur.nl