Website Duurzaam Bedrijfsleven over onze innovaties

21 maart 2017

De website Duurzaam Bedrijfsleven zette onlangs zeven agrarische innovaties van Wageningen Universitity & Research op een rij. Twee van de genoemde innovaties komen uit de koker van onze glastuinbouw-experts: duurzame Nedervanille en Energiezuinige kassen. Die glastuinbouwexperts zijn ook betrokken bij een innovatie die nog in ontwikkeling is en die door Duurzaam bedrijfsleven als voorbeeld genoemd wordt: Internet of Food & Farm 2020 (IoF2020).

Aanleiding voor de lijst van zeven innovaties was de recente QS World Universities Ranking, een toonaangevende ranglijst van universiteiten in de wereld, die Wageningen University & Research uitriep tot beste ter wereld in het vakgebied land- en bosbouw.