Nieuws

Wijziging verkeersituatie op Wageningen Campus

Gepubliceerd op
26 februari 2019

Zoals in november 2018 aangekondigd voeren we het komend jaar gefaseerd een aantal wijzigingen door in verkeerssituaties op de campus om deze veiliger te maken. In januari zijn diverse borden verwijderd en nieuwe geplaatst, maar we moesten wachten op beter weer om ook markeringen aan te passen. Dat gaat de komende twee weken gebeuren.

Donderdagmiddag 28 februari wordt de Hoge Steeg afgesloten tot en met vrijdag 1 maart. Fietsers die over het middenpad over Wageningen Campus van Orion naar Atlas rijden, hebben in de toekomst voorrang op het verkeer dat over de Hoge Steeg rijdt. Dat is het stuk weg dat ten oosten van Atlas loopt en de Droevendaalsesteeg met Bronland verbindt. De oversteek verbindt het middenpad met het pad naar de rotonde. Bij de oversteek worden de borden aangepast, de haaientanden op het pad weggehaald en er wordt een markering op de Hoge Steeg aangebracht.  

Het gaat om deze kruising (omcirkeld) op de campus aan de zuidkant van Atlas, het rode blok op onderstaande plattegrond.

Wijziging verkeersituatie op Wageningen Campus

Ook op andere plekken op de campus wordt de markering aangepast, wat mogelijk tot tijdelijk ongemak leidt. Alvast bedankt voor je begrip.