Nieuws

Wisdom & Wonder Pavilion

Gepubliceerd op
7 maart 2018

Op het evenemententerrein tussen Atlas, Orion en Forum staat sinds donderdag 1 maart het Wisdom & Wonder Pavilion, dat speciaal is opgebouwd voor de viering van 100 years WUR.

Lara Minnaard, nauw betrokken bij de bouw van het paviljoen, vertelt dat het paviljoen plaats biedt aan minimaal 500 mensen in de grote zaal en dat het paviljoen uitgebreid kan worden tot 3 keer 500 mensen voor grote evenementen. “Er is een grote zaal, een expo ofwel verbingsruimte en diverse subruimtes. De ruimtes kunnen gelukkig worden verwarmd en op termijn plaatsen we ook airconditioning. Tijdens de evenementen wordt de catering in principe verzorgd door cateraars op de campus."

Kijkje nemen binnen

Aan de voorkant van het paviljoen komt een grote glazen wand, waardoor je in het paviljoen kunt kijken. “Er gebeurt ook niets geheim binnen, maar in principe kan je alleen ín het paviljoen tijdens evenementen. Die zijn over et algemeen toegankelijk voor medewerkers en studenten van WUR. Soms zijn evenementen besloten en ontvangen we alleen genodigden. Bij de ingang aan de noordzijde van het paviljoen komt trouwens een toegangspad, zodat je niet met je schoenen door de modder hoeft.”

Herkenbaar

Medewerkers kunnen op woensdag 7 maart en op vrijdag 9 maart al  even een kijkje nemen in het Wisdom & Wonder Pavilion.
Als het paviljoen klaar is, wordt de glazen pui voorzien van stickers en komen er rond het paviljoen vlaggen en borden te staan. Het paviljoen straalt duidelijk 100 jaar WUR uit en is goed herkenbaar als feestlocatie; the place to be tijdens het jubileumjaar!

Heb je vragen over het paviljoen of over de evenementen?

Neem contact op met Lara Minnnaard

Meer informatie

Kijk voor een overzicht van alle evenementen 100 years WUR op de speciale programmapagina.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan