Workshop: Development of biological control products

Workshop: Development of biological control products

27 september 2016

Wageningen Plant Research en haar partners in het EU-project BIOCOMES organiseren een workshop voor PhD-studenten en jonge onderzoekers die actief zijn op het gebied van biologische bestrijding. De workshop vindt plaats in januari 2017 in Kiel (Duitsland). Aanmelden op www.biocomes.eu/workshop.

In de workshop wordt aandacht besteed aan het ontwikkelen van duurzame biologische bestrijdingsmiddelen gebaseerd op micro-organismen.

BIOCOMES-coördinator Jürgen Köhl van Wageningen Plant Research, BIOCOMES-partners e-nema, Bayer CropScience Biologics, Technische Universiteit van Graz en GAB, een adviesbureau op gebied van registratie van chemische en biologische gewasbeschermingsproducten zijn als docenten betrokken bij de workshop.

De workshop vindt plaats van 17-19 januari 2017 bij het bedrijf e-nema in Schwentinental (vlakbij Kiel), Duitsland. In het programma van de workshop zijn ook excursies naar de productiefaciliteiten van e-nema en Bayer CropScience Biologics opgenomen.

Meer informatie over de inhoud en programma van de workshop, de kosten en registratiemogelijkheden is te vinden op: www.biocomes.eu/workshop.