Nieuws

Workshop ‘Hoe teken je een plant van de toekomst’ bij open huis plantenonderzoek

Gepubliceerd op
20 september 2016

Tijdens het open huis van het plantenonderzoek op zondag 2 oktober in Wageningen geeft de jubilerende Vereniging Botanisch Kunstenaars Nederland een workshop ‘Hoe teken je een plant van de toekomst’. Kunstenaars die het tekenen van planten als hobby hebben, of zelfs als beroep, begeleiden je als bezoeker aan ‘Planten van de toekomst’ bij het tekenen van echte of denkbeeldige planten. Je kunt vooraf een plekje reserveren, dan weet je zeker dat je mee kunt doen.

De workshop ‘Hoe teken je een plant van de toekomst’ wordt op 2 oktober twee keer gegeven. De Vereniging Botanisch Kunstenaars Nederland bestaat 10 jaar. Dat is een mooie aanleiding om tijdens het Wageningse open huis van het plantenonderzoek meer mensen in te wijden in de geheimen van het tekenen van planten. Want wat moet je doen om een plant zó te tekenen dat andere mensen de plant kunnen herkennen als ze ‘m tegenkomen?

Planten van de toekomst zijn natuurlijk alleen aanwezig in het brein van mensen. Dat maakt de uitdaging er nog mooier op!

Wil je meedoen aan de workshop?
Geef je dan op met het contactformulier, via de knop rechtsboven op deze pagina.

ba99b92b-0a77-4223-b31c-b9b7c226d24a_shutterstock_212010196_4cf4150a_490x330.jpg

Het open huis ‘Planten van de toekomst’ en het open huis van het dierenonderzoek (‘Wat weet jij over dieren’) worden op zondag 2 oktober van 12.00 -17,00 uur georganiseerd op Wageningen Campus, tijdens het Weekend van de Wetenschap.