Nieuws

Dit was de Wageningen Experience Day 2022

article_published_on_label
21 oktober 2022

Wat is een bovifoon? Welke impact heeft cultuur in het meten van wat we eten? En hoe worden Wageningse know-how en alumniconnecties ingezet om duizenden waterfilters naar Oekraïne te krijgen? Deze vragen – en meer – kwamen op 8 oktober aan bod tijdens de Wageningen Experience Day.

De Wageningen Experience Day had een hybride karakter dit jaar. Niet alleen konden alumni aansluiten voor het programma in Impuls, het was ook mogelijk om deel te nemen via de online campus. Centraal stond het plenaire programma met een drietal talkshows, afgewisseld met campustours, rondleidingen en updates van onderzoek.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Naast de Wageningen Experience Day werden ook de 25e-jaars en 50e-jaars reünisten verwelkomd op 8 oktober. De combinatie zorgde voor een mix van herkenning, nieuwsgierigheid en inspiratie. Rond de 350 alumni wisten Wageningen te vinden. De online campus werd op de dag zelf door meer dan 470 deelnemers bezocht.

Heb je het programma op de 8e gemist? Geen probleem, al het materiaal is beschikbaar op onze online campus. Ga naar de digitale editie van Atlas voor de talkshows en kijk zeker rond bij de andere gebouwen.