Nieuws

Expo 100 jaar WUR in Atlas

Gepubliceerd op
5 april 2019

Als je in Atlas bent, vergeet dan niet om de kleine tentoonstelling te bekijken, die terugkijkt op ons 100-jarig jubileum van vorig jaar. In het Atrium van Atlas vindt je posters met foto's, kranten met nieuwsberichten en interviews, 100 jaar WUR-gifts en gadgets en een gratis exemplaar van het boekje WUR Impact Portfolio.

Posters

De posters blikken terug op de festiviteiten in foto’s en cijfers; 45.000 bezoekers op Wageningen Campus en in de rest van de wereld, 130 evenementen en activiteiten en 17 miljoen views van 100 jaar WUR-evenementen.

Media

We hadden geen tekort aan media-aandacht in het jubileumjaar. In een vitrine kun je lezen wat de media schreven over 100 jaar WUR en onze jubileumactiviteiten.

Geschenken en gadgets

Heb je alle 100 years WUR-geschenken en -gadgets gezien? In de displays vindt je voorbeelden van deze speciale edities. Kleding zoals de sweater met capuchon, de damessjaal en de herenstropdas, gadgets als een sleutelkoord en een drinkfles en schrijfwaren zoals een balpen, notitieblok, een setje briefkaarten en schrijfblok. Al deze geschenken en gadgets zijn verkrijgbaar via www.unigear.eu.

Jubileum munten

Ben je op zoek naar een heel speciaal 'geld'-geschenk? Je kunt nog steeds verschillende edities van de 100-jarige herdenkingsmunt kopen op www.royaldutchmint.com.

WUR Impact Portfolio

Vergeet niet om een gratis exemplaar van de WUR Impact Portfolio mee te nemen zolang de voorraad strekt. Dit boekje laat zien hoe WUR de afgelopen 100 jaar heeft bijgedragen aan onze missie ‘to explore the potential of nature to improve the quality of life’.