Nieuws

Open Dag: de perfecte manier om kennis te maken met WUR

Gepubliceerd op
24 februari 2023

“Wat mij enorm hielp bij het kiezen van een studie waren de open dagen”, vertelt student Berber. Ze studeert inmiddels Internationale Ontwikkelingsstudies bij Wageningen University & Research (WUR). Op donderdag 2 maart en zaterdag 18 maart staan de deuren van de campus in Wageningen weer wagenwijd open voor jongeren en hun ouders. Kom kennismaken met onze studenten, docenten en onze gave campus.

Online Bachelor Open Dag 2 maart

Op 2 maart staan onze deuren online open voor alle jongeren (en hun ouders) die nog zoekende zijn naar welke studie bij je interesses past. Iets studeren met voedsel? Of klimaat? Of gezondheid? De Online Bachelor Open Dag vertelt je meer over hoe je bij WUR met jouw interesses bezig gaat.

Berber: “Tijdens de online open dag bij WUR vond ik de studenten en docenten super enthousiast. Ze waren echt blij en trots op hun vak. Ook de duidelijke focus op voedsel en landbouw sprak mij aan.” Je kunt deze online open dag ook perfect gebruiken als opstapje naar de Bachelor Open Dag op de campus.

Bachelor Open Dag 18 maart

Als je in het echt binnen wilt kijken, dan is de Bachelor Open Dag op de campus in Wageningen de plek waar je moet zijn. Leer een studie beter kennen door aan te haken bij interactieve opleidingspresentaties of loop met een tourtje (of zelf) een rondje over onze mooie campus. Bij een aantal studies kan je ook mee op excursie. Zo ervaar je gelijk al een beetje het studeren in Wageningen.

Verder kom je de Wageningse verenigingen voor studenten tegen en proef je zo alvast aan het studentenleven. Student International Land and Water Management Mathijs [link naar Mathijs: Mathijs - Studiekeuze (wur.nl)] vertelt daarover: “Door het echte verhaal van studenten te horen, krijg je de meest betrouwbare informatie én een goede indruk van de studie en het studentenleven in Wageningen.”

Meld je aan!

Graag horen we wanneer je komt en wie je meeneemt. Alle info en aanmelden kan hier:

Meld je aan voor de Open Dag