Nieuws

Pothos Plant Nederland lid van Club van 100

Gepubliceerd op
22 mei 2018

Pothos Plant, een vooraanstaand en internationaal opererend veredelings- en vermeerderingsbedrijf voor de tuinbouw, is toegetreden tot de Club van 100 van de business unit Glastuinbouw van Wageningen University & Research.

Een van de meest aansprekende activiteiten van Pothos Plant is de productie van aardappel-miniknollen. Pothos Plant heeft een interessante visie op de teelt van potplanten in een industriƫle omgeving. Daarnaast is het bedrijf actief in de teelt van medicinale planten en de vermeerdering van bloembollen. Pothos Plant is daarmee een waardevol lid van de Club van 100.

Hoe werkt de Club van 100?

Toeleveranciers/handelsbedrijven in de glastuinbouw die materialen, hardware, software, financiering of uitgangsmateriaal leveren kunnen lid worden van De Club van 100. Ook niet-commerciƫle organisaties die innovaties in, en ontwikkeling van de glastuinbouw als doelstelling hebben, kunnen aansluiten. De leden van de Club van 100 krijgen rechtstreeks toegang tot de brede expertise van de business unit Glastuinbouw van Wageningen University & Research en dragen mede bij aan de financiering van het toegepast-strategische onderzoek voor de glastuinbouw in Nederland.

Club van 100 in het kort

1. Innovatief netwerk bedrijven en onderzoek
2. Rechtstreekse toegang tot onderzoek van WUR
3. Onderzoeksresultaten alleen voor leden
4. Lidmaatschap 2 jaar
5. Bijdrage: helft zelf te besteden, helft fundamenteel onderzoek
6. Netwerkbijeenkomsten
7. PR-bord en vermelding website

Is de Club van 100 iets voor u? Neem dan contact op: