Nieuws

Sharing innovation op Wageningen Campus

Gepubliceerd op
5 april 2017

Onder de titel 'Sharing Innovation – Smart Industry en WUR', organiseren gemeente Veenendaal, Wageningen University & Research (WUR), Stichting ICT-Valley en VNO-NCW Midden op donderdagmiddag 6 april 2017 voor de derde keer een ontmoeting tussen onderzoekers en ondernemers.

Sharing Innovation brengt onderzoekers en beslissers in ICT en Smart Industry bij elkaar. Tijdens dit event staan twee thema's centraal, namelijk: Big Data en Internet of Things. De subthema's zijn Blockchain en Food. Hierbij kunnen verschillende vragen aan de orde komen, zoals: Wat kunt u met Big Data in uw bedrijf? Bent u op de hoogte van de laatste mogelijkheden? Bij welke vraagstukken in uw bedrijf kan ICT een belangrijke rol spelen?

De eerste helft van de bijeenkomst is gericht op het delen van kennis. Onderzoekers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven delen hun kennis én ervaringen met u. Daarnaast is er voldoende tijd beschikbaar om met elkaar in gesprek te gaan tijdens het informele gedeelte.

De bijeenkomst begint om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) in Impulse, het ontmoetingscentrum van WUR.

Blogs
Op de website van Stichting ICT-Valley staan enige blogs waarin de sprekers van Sharing Innovation geïnterviewd worden. Lees de blogs hier.