Alumniverhaal

Dorien Koorn - HelloFresh

Dorien heeft tijdens Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen (BBC) gekozen voor de specialisatie bedrijf. Met als doel om zo meer inzicht te krijgen in het bedrijfsleven. Aan het einde van haar bachelor kreeg Dorien de behoefte om de kennis die ze had opgedaan in de studie in de praktijk te brengen.
Zo is ze na haar bachelor begonnen aan een stage bij het bedrijf: HelloFresh. Later is Dorien doorgegroeid en als werkstudent aan de slag gegaan. Voor diegenen die het bedrijf HelloFresh niet kennen; HelloFresh bezorgt haar klanten ready-to-cook maaltijdboxen en een breed assortiment addons zoals soepen, fruitboxen en bakboxen. In een team werk ik samen met enthousiaste, jonge mensen waarbij we dagelijks werken aan ons grote doel: “We want to change the way people eat forever!”

Wat ik mega leuk vind om te zien is hoe de brede achtergrond in BBC me helpt om te navigeren tussen de verschillende disciplines om samen tot de perfecte box voor de klant te komen.

"Zelf ben ik momenteel werkzaam als onderdeel van het productieteam binnen Hello Fresh. We zijn samen verantwoordelijk voor het inpakken van boxen in het distributiecentrum in Bleiswijk. Taken waar het team zich zoal mee bezig houdt zijn operational support, material planning, continuous improvement, production planning en facility management. De productie is een uitdagende en dynamische omgeving waarbij er constant een dynamische beweging ontstaat en stilzitten geen optie is. Daarbij is de productie de plek waar alle inspanning van andere teams samenkomen. Wat ik mega leuk vind om te zien is hoe de brede achtergrond in BBC me helpt om te navigeren tussen de verschillende disciplines om samen tot de perfecte box voor de klant te komen. Daarbij denk ik nog vaker terug aan de leuke tijd die ik beleefd heb tijdens mijn Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen jaren."

Terug naar Na je studie