Alumniverhaal

Emmy Nannes

Emmy Nannes is werkzaam bij de impact hub “Oceans” in Haarlem als communication en marketing manager. Oceans is een plek waar mensen kunnen samenkomen om te eten, te (flex)werken en events bij te wonen. Emmy wil Oceans met haar team tot een bruisende hub maken!

Tijdens mijn studie heb ik goed geleerd dat niet alles zwart/wit is, waardoor ik vaak meerdere perspectieven zie en begrijp.

Kun je mij wat vertellen over de visie van Oceans en wat Oceans doet?

"Oceans is een impact hub in Haarlem om te werken, eten en events bij te wonen. Bij Oceans willen we inspireren om een golfbeweging van impact op gang te brengen. We willen mensen met elkaar verbinden en motiveren om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. In Oceans zit het plant-based restaurant Mama Gaia (wat Moeder Aarde betekent) waar mensen kunnen proeven hoe lekker het is om plant-based te eten. Op verdieping 1, 2, en 3 zit Dunes level. Dit zijn open werkplekken waar verschillende bedrijven gevestigd zitten, zoals Dopper en Great Place To Work. Op verdieping -1 zit de Undercurrent, waar vergaderruimtes zitten en de toekomst yoga en andere events gegeven kunnen worden. Ook zit er een workshop kitchen in het pand en komt er in de toekomst een kas op het dak waar groente verbouwd kan worden voor in het restaurant."

Welke werkzaamheden verricht jij binnen Oceans?

"Ik doe alles wat met Marketing en Communicatie te maken heeft. Een hele brede functie! Ik ben bijvoorbeeld bezig met het bedenken en uitvoeren van marketingstrategieën, creëren van naamsbekendheid, aangaan van samenwerkingen, projectmanagement, online en offline advertenties, socials en nog veel meer! Daarnaast ben ik ook betrokken bij Mama Gaia Talks, een talkshow met duurzame ondernemers. Hiervoor bedenk ik de talks en doe ik redactioneel werk maar ga ik binnenkort ook presenteren."

Helpen de ervaringen uit je studie je met uitdagingen in je werk?

"Ja, vooral het aspect om logisch te blijven nadenken en dat een uitdaging meerdere kanten heeft. Tijdens mijn studie heb ik goed geleerd dat dingen niet zwart/wit zijn, waardoor ik vaak meerdere perspectieven zie en begrijp. Daarnaast leer je bij BBC/MME heel goed hoe je snel tot de kern komt, iets wat ik nu ook veel toepas. De thema’s duurzaamheid, voeding en gedragsverandering komen nog veel terug in mijn huidige baan!"

Wat zijn de toekomstplannen voor Oceans?

"Die zijn groot! Een mooie & bruisende hub te worden (na het corona tijdperk) die bekend is onder heel veel mensen. En misschien wel uit te breiden naar andere steden!"

Terug naar Na je studie

BBC_Emmy Nannes 02.png
BBC_Emmy Nannes 03.png
BBC_Emmy Nannes 04.png

Fotos door: Cindy van Rees