Tweede en derde jaar van de bachelor Voeding en Gezondheid

Tweedejaars vakken

Alle namen van de vakken zijn Engels. Sommige vakken worden in het Nederlands gegeven, andere in het Engels. Alle vakinformatie in de studiegids is in het Engels (klik op de vaknaam om achterliggende informatie uit de studiegids te lezen. Hier kan je ook lezen of het vak in het Engels of in het Nederlands gegeven wordt).

Periode 1

Periode 2

Periode 3

Periode 4

Periode 5

Periode 6

Derdejaars vakken

Het derde jaar bestaat naast het afronden van het vak Skills portfolio for BVG en het BSc afstudeervak uit vrije keuzeruimte. Dit betekent dat je het hele jaar in mag vullen met vakken die jij interessant vindt.

Je sluit je BSc Voeding & Gezondheid af met een BSc afstudeervak. Dit is een literatuurstudie naar een zelfgekozen onderwerp binnen het brede vakgebied van onze opleiding.

In het derde jaar is er dus heel veel mogelijk, binnen je vrije keuzevakken kun je kiezen om vakken te volgen op het gebied van Voeding en Gezondheid.

Daarnaast is er ook een optie om door het volgen van een minor een kijkje te nemen bij een ander vakgebied.

Dit kan binnen Wageningen University, bij een andere universiteit in Nederland of zelfs via "student exchange" bij een universiteit in het buitenland.

In overleg met je studieadviseur plan je zelf je derde jaar in, op zo'n manier dat een voor jou interessant en passend vakkenpakket ontstaat.Ga naar de vakken van het eerste jaar

Ga naar de minoren

Terug naar Opbouw studie