Faciliteit

Studeren op de campus

Wageningen Campus heeft alles in huis voor een geweldige studententijd. De 10.000 studenten uit meer dan 100 landen die hier studeren vinden er hoogwaardige onderwijsfaciliteiten met high tech laboratoria, inspirerende docenten en een enorme bibliotheek. Maar ook op het gebied van ontspanning heeft de campus genoeg te bieden.

  • Forum
  • Forum - Grand café
  • De Leeuwenborch
  • Orion - collegezaal
  • Orion - the Spot
  • Available PC App
Forum

Forum

In Forum bevinden zich onder andere de bibliotheek, de WUR-shop en Wageningen In'to Languages. Bij het Student Service Centre in Forum kan je terecht met al je vragen over inschrijving, toelating, collegegeld en huisvesting.

Orion

Orion

Orion is geopend in september 2013. In Orion bevinden zich 2600 onderwijsplekken en op de begane grond kun je gezellig wat eten en drinken in studentencafé the Spot.

Aurora

Aurora

Aurora is het jongste onderwijsgebouw voor de Wageningse opleidingen van Wageningen University & Research. Het gebouw fungeert als wetenschappelijke leer- en informatieomgeving. Studenten en medewerkers werken en ontmoeten elkaar in een inspirerende omgeving met hoogwaardige en moderne voorzieningen.

De Leeuwenborch

De Leeuwenborch

De Leeuwenborch is een vrijwel volledig gerenoveerd gebouw aan de zuidkant van Wageningen Campus, speciaal voor de sociale wetenschappen. Hier vind je prachtige onderwijsfaciliteiten, rustige studeerplekken in de studiekelder en een goede kantine.

Bibliotheek

Bibliotheek

De bibliotheek is een inspirerende plek om alleen, of in groepjes te studeren en is zeven dagen per week geopend. Er is een uitgebreide collectie van (online) wetenschappelijke bronnen die je tijdens je hele studietijd kunt gebruiken.

Eten en drinken

Eten en drinken

Er zijn verschillende plekken op de campus waar je lekker kan eten en drinken met je medestudenten. Bijvoorbeeld in het Grand Café van Forum, de Spot in Orion en de kantine van de Leeuwenborch. Je kan ook lunchen in het restaurant van Impulse.

Sport Centre de Bongerd

Sport Centre de Bongerd

Op de campus kun je zeven dagen per week terecht om te sporten. Van rugby en waterpolo tot knotsbal en atletiek. Met een aanbod van 60 sporten is er altijd wel iets bij wat je leuk vindt.

Cultuur en ontspanning

Cultuur en ontspanning

Impulse is hét podium van de campus. Zeer regelmatig worden er inspirerende debatten, kunstprojecten, lezingen en concerten georganiseerd.

Overige gebouwen

Overige gebouwen