Online Proefstudie - Communicatie en Life Sciences

Volg deze online proefstudie om alvast van de bacheloropleiding Communicatie en Life Sciences te proeven. Je leert hoe je met deze opleiding communicatie kunt toepassen op life science thema's zoals gezondheid, duurzaamheid en natuur.

Wat is online proefstuderen?

Je leert onze opleidingen beter kennen door het volgen van gratis online lessen. Deze proefstudie bestaat uit vier lessen van elk één uur. Je volgt online minicolleges van docenten en studenten en maakt opdrachten vanuit je luie stoel.

En heb je vragen? Je wordt begeleid door studenten van de opleiding Communicatie en Life Sciences, dus dit is jouw kans om al je vragen over de opleiding en het studentenleven in Wageningen te stellen aan de ervaringsdeskundigen!

Wat leer je tijdens deze cursus?

Met de bachelor Communicatie en Life Sciences word je opgeleid om mensen met verschillende achtergronden en belangen met elkaar te verbinden. Dit doe je door communicatie theorieën toe te passen op verschillende Life Science thema's: voeding & gezondheid, klimaat & natuur en verstedelijking & duurzaamheid.

Tijdens deze cursus krijg je antwoord op verschillende vragen:

  • Hoe komt communicatie tot stand?
  • Wat doet een communicatiewetenschapper precies?
  • Hoe kun je mensen stimuleren om gezonder te eten?
  • Baseer jij je kennis over klimaatverandering op feiten of meningen?
  • Waarom is communicatie belangrijk bij innovaties?