Huisarts

Volgens de Nederlandse wet- en regelgeving ben je verplicht om in de plaats waar je woont een huisarts te kiezen. Ga je in Wageningen wonen voor je studie? Vergeet dan niet om je bij een huisarts in te schrijven. Op deze pagina vind je een overzicht van de huisartsen in Wageningen en lees je hoe je je inschrijft.

Huisarts

De keuze van huisarts is een persoonlijke aangelegenheid. Dit betekent dat iedere student zelf kan bepalen bij welke praktijk hij/zij zich wil inschrijven.

Student Medical Center Wageningen

Veel huisartsenpraktijken in Wageningen zitten vol en hanteren een aanmeldingsstop. Studenten worden in ieder geval geaccepteerd bij het Student Medical Center Wageningen. Deze praktijk is gespecialiseerd in gezondheidszorg voor studenten en onderhoudt regelmatig contact met Wageningen University.

Nexus gebouw (nr.117)
Akkermaalsbos 14,
6708 WB Wageningen.
Tel. 0317-466600.

Overzicht andere huisartsen

Woon je in Bennekom of Ede? Op de website 'Huisartsen Gelderse Vallei' vind je de overige huisartsenpraktijken in de regio. Vul je postcode in en zoek een huisarts dichtbij je woonadres.

Voor meer informatie over werk-/studiegerelateerde gezondheidsklachten:

Vaccinatiecentrum

Studenten die op reis gaan naar het buitenland kunnen terecht bij het vaccinatiecentrum op de Campus: Plantage 8, 6708 WJ in Wageningen. Via de website kun je online een afspraak inplannen.