Ik zoek een klus!

Leuk dat je een klus zoekt! Vele enthousiaste studenten gingen je voor! Vul hieronder het formulier in en ontvang wekelijks een overzicht van alle activiteiten en evenementen waarbij je kunt helpen.

Iedere dinsdag ontvang je de klussenlijst. Zit er een klus bij die je leuk lijkt? Meld je dan aan bij de contactpersoon van de betreffende klus.

- Je bent een NL of EU student (uitzonderingen voor internationale, niet zijnde EU, studenten zijn soms mogelijk)
- Je moet beschikken over een BSN (Burger Service Nummer)
- Je moet beschikken over een NL of EU bankrekening
- Je bent in het bezit van een NL of EU ziektekostenverzekering
- Je kan alleen via WURkForce klussen uitvoeren als je tijdens de uitvoering van het klusje/activiteit geen lopend contract (student-assistent of anders) hebt bij de WUR.
- Je mag maximaal € 190,00 per maand aan vergoedingen ontvangen en maximaal € 1900,00 op jaar basis. Dit geldt voor alle klussen waar voor je een vergoeding van WUR ontvangt. 
Inkomsten uit een eerder contract (salaris/loon) tellen niet mee voor dit bedrag.
Je moet je vergoeding binnen twee weken na afloop van de klus/activiteit indienen via het WURkForce declaratiesysteem, tenzij er een andere afspraak is gemaakt met WURkForce. Een vergoeding is geen salaris of loon. Je bent zelf verantwoordelijk voor het indienen van je vergoeding.
- Ben je een internationale student, niet zijnde een EU student dan is inzet via WURkForce alleen mogelijk als je een visum hebt met een aantekening dat je in NL mag werken (“arbeid is toegestaan” wetgeving vanuit Immigratiedienst).
- Voldoe je achteraf niet aan de voorwaarden van WURkForce dan is het niet mogelijk je een vergoeding uit te betalen.

Als de klus er opzit kun je de afgesproken vergoeding aanvragen via onze online declaratiesite. Vraag hiervoor de link aan via de contactpersoon van de betreffende klus. 

Als de klus erop zit kun je de afgesproken vergoeding aanvragen via onze online tool. Vraag hiervoor de link aan via de contactpersoon van de betreffende klus.