Verjaardag!

Afgelopen maandag werd ik 21 in Parijs. Mijn laatste avond dat ik 20 was heb ik samen met een paar vrienden de Arc deTriomphe beklommen om vanaf daar Paris by night te bewonderen. Om mijn laatste paar uurtjes als 20 jarige te vieren hebben we nog wat wijn gedronken in een barretje aan de Avenue des Champs-Élysées.

De volgende dag, na college, ging ik samen met een grote groep internationale studenten lunchen met pizza en taart.  De rest van de dag hebben we door Parijs gelopen en chocolade melk gedronken. ‘s avonds gingen we uit eten voor mijn verjaardag met een paar van mijn Parijse vriendinnen. Het restaurant was een bekende plek voor kaasfondue. Een hilarische plek, want het is zo klein dat je over tafels moest klimmen om bij je plek te komen. Eenmaal aan tafel verscheen er een gigantische pan vol kaas en ontzettend veel vlees. De wijn werd in baby flesjes geserveerd.  Als toetje begonnen een paar van mijn vriendinnen opeens met zingen, het hele restaurant besloot vervolgens om mee te doen.

De avond sloten we af bij een andere vriendin waar we met ze allen nog wat drankjes deden om vervolgens de avond echt af te sluiten in een club. Parijs is een prima plek om je verjaardag te vieren!