Hola a todos!

Oftewel, hallo iedereen! Ik ben Joke en ik ben één van de nieuwe #WURldexplorers. Afgelopen week heb ik mijn nieuwe backpack ontvangen, zichtbaar op de foto. Dit is een van de laatste onderdelen voordat ik dit weekend vertrek. Nu zit ik nog thuis, met een sterke kop koffie te vechten met de laatste deadlines voordat ik weg kan gaan. De planning skills heb ik nog niet ver genoeg ontwikkelt om van te voren te bedenken dat weggaan in je herexamen week niet het strakste plan is, maar dat is voor nu een bijzaak.

Hola a Todas!

Met mijn laatste Nederlandse leerboeken op schoot, ten minste dat hoop ik, zit ik weg te dromen over wat me te wachten staat na dit weekend. Aanstaande zaterdag stap ik in het vliegtuig om in 36 uur naar Lima te vliegen. 36 uur ja, omdat ik eerst nog een ‘kleine’ overstap in de USA heb. Flexibel boeken noemen ze dat tegenwoordig, ik hoop maar hard dat ik een leuke kroeg kan vinden. Ik begin met 4weken taalcursus en surfen, daarna start ik met mijn Bachelor onderzoek in de bergen bij Lima.

Mijn onderzoek heeft te maken met water management als technisch object in een sociale context. Het klinkt nu misschien nog vaag maar hopelijk gaat dit de aankomende vijf maanden duidelijker worden. Na mijn trip in Peru ga ik door naar Nieuw-Zeeland om daar te studeren voor mijn minor met aansluitend een extra reisje.

Ik heb super veel zin in mijn reis en ik ga jullie op de hoogte houden als #WURldexplorer. Jullie horen nog van me en gaan het zien!

Saludos!

Joke

p.s. Ben je gedurende mijn reis erg benieuwd naar bepaalde onderwerpen, stuur een berichtje via Instagram als reactie. Als het mogelijk is ga ik opzoek of ik er een foto van kan maken!