De tijd vliegt!

De tijd vliegt als je plezier hebt! Nog maar 6 weken te gaan in deze prachtige stad… De laatste paar weken (maanden eigenlijk) vlogen voorbij. Het ene moment was ik nog de introductie dagen van mijn studenten vereniging aan het organiseren, vervolgens zat ik opeens in Lund en nu is het alweer bijna voorbij

De laatste weken bevatten veel studeren en het maken van mijn examens maar ook geweldige tijden met mijn vrienden. Veel Nederlandse vrienden zijn me komen opzoeken in de weekenden en ik heb een geweldige tijd met hun gehad in Lund, Malmö en zelfs Kopenhagen. Kopenhagen is een geweldige stad, ondanks dat ‘’de kleine zeemeermin’’ kleiner was dan verwacht, maar het was het waard om alle toeristen er te zien. We zijn ook naar Christiania geweest wat een commune is in Kopenhagen met eigen regels. Het is ook wel bekend als ‘’de vrije stad’’ omdat mensen hier cannabis kunnen kopen in het groene licht district. Dit is verboden in de rest van Kopenhagen en Scandinavië. Daarnaast is het ook erg leuk om rond te lopen in Christiania door al de mooie artistieke grafiti’s.

Toen ik aankwam in Lund scheen de zon en konden we naar het strand gaan, of in het gras voor ons gebouw zitten. Nu zijn bijna alle blaadjes van de boom en moeten we ons aankleden in warme winterkleding. Hopelijk zie ik nog een beetje sneeuw hier in Lund en kan ik een sneeuwbal gevecht doen met alle internationalen die ik hier heb ontmoet.

Één ding weet ik zeker en dat is dat ik de echte kou ga voelen en de sneeuw ga zien over twee weken. Wanneer mijn avontuur naar Saariselkä in het Finse Lapland gaat beginnen samen met meer internationalen van Erasmus Student Netwerk Lund. Ik heb net uitgevonden dat we maar 3 uur licht per dag hebben maar ondanks dit kijk ik er onwijs naar uit!!!