De weg naar huis

Dit is helaas mijn laatste verhaal (aww…). Maar het is een goeie :) Op de foto zie je het Hilton hotel in Kopenhagen, waar ik overnacht heb. Hoe ik daar terecht ben gekomen?

Nou, laten we bij het begin beginnen. Nadat ik Noorwegen had verlaten ging ik naar Kopenhagen met een vriendin voor kerst. We hadden een leuk hostel, met een gratis Deens kerstdiner elke avond. We kregen zelfs cadeautjes van een kerstman. En we ontmoetten een aantal toffe mensen en verkenden Kopenhagen op een witte kerst. Dus helemaal niet slecht :)

Toen ik echter naar huis wilde na kerst kwam ik erachter dat mijn vlucht was afgelast. Ik had namelijk de ene dag in twee jaar gekozen dat er sneeuw was in Nederland. Ik ging toch naar het vliegveld om meer informatie te krijgen en kwam er daar achter dat mijn vlucht was verplaatst naar de dag erna. Aangezien ze me moeilijk op het vliegveld konden laten slapen werden ik en alle andere mensen uit de vlucht door de vliegmaatschappij in het Hilton hotel gezet. Dit was inclusief diner buffet, ontbijt buffet en een lunch, een privékamer met een tweepersoonsbed (met vier kussens), een eigen badkamer met bad, en een ijsklontjesmachine en schoenenpoets machine in de gang. Ik moet zeggen dat dat nog helemaal niet zo slecht was. Maar toen ik de volgende dag maar heel weinig informatie kreeg over wanneer mijn vlucht nou ging en er ook nog twee uur extra vertraging bijkwam, was ik er wel klaar mee en wilde ik graag naar huis. Gelukkig werd ik door wat mensen opgewacht op het vliegveld, en kreeg ik toch nog een hele fijne aankomst.

En zo eindigde mijn avontuur van vijf maanden in Noorwegen. Ik heb echt een geweldige tijd gehad, waarin hele geweldige dingen gedaan heb en een paar hele goede vrienden heb gemaakt. Natuurlijk was niet alles precies zoals ik van te voren had verwacht, en had ik ook echt mijn momenten dat ik iedereen van thuis miste. Dus het is goed om terug te zijn, met een ervaring waar ik altijd gelukkig op terug zal kijken :)