Schakelprogramma

Sommige studenten moeten een schakelprogramma doen voor ze kunnen worden toegelaten tot de MSc Biosystems Engineering. Het gaat met name om te weinig basis in wis-, natuur- en scheikunde vakken en/of onvoldoende vaardigheden in modelleren en programmeren. Per student kan het schakelprogramma verschillen, afhankelijk van de precieze voorkennis.

Mogelijke schakelvakken zijn:

  • MAT26806 Data Analysis for Biosystems Engineering
  • INF22306 Programmeren in Python
  • BCT20306 Modelling Dynamic Systems
  • ORL20306 Decision Science 1
  • MAT26306 Control Engineering
  • FTE27306 Sensing and Perception

Bekijk de studiegids voor een volledige beschrijving van het vak.

Net als dat je twee keer per jaar met de BSc Biosystems Engineering kunt starten, namelijk in September en in Februari, kun je ook twee keer per jaar met het schakelprogramma beginnen. Als je de vakken van je schakelprogramma volgt ben je tijdelijk ingeschreven als schakelstudent in de BSc-opleiding. Zodra je de vakken hebt afgerond stroom je automatisch door na de master. We raden je aan om in Februari met het schakelprogramma te beginnen, zodat je in september door kunt stromen naar de master.

De toelatingsprocedure verloopt wel via het MSc programma, dus je moet je inschrijven voor de master. Van de toelatingscommissie krijg je te horen of je toelaatbaar bent, en als je een schakelprogramma moet doen, welke vakken dit zullen zijn.

Wil je meer informatie over het schakelprogramma mail dan naar mbe.msc@wur.nl.