Studentenverhaal

Tijdens de minor beviel de universiteit en het superleuke studentenleven in Wageningen zo goed dat ik besloot er ook mijn master te gaan doen

Studente Master Earth and Environment
Vooropleiding: Land en Watermanagement, Van Hall Larenstein

Deze minor functioneerde als pre-master en bestond uit een vakkenpakket welke ik had samengesteld in overleg met de studieadviseur van de master Earth and Environment.
Lianne de Bie, studente Master Earth and Environment

Voor ik aan deze master begon heb ik in Velp op Van Hall Larenstein de HBO opleiding Land en Watermanagement afgerond. Tijdens die vier jaar heb ik stage gelopen bij Grontmij en HydroConsult, binnen LWM de major Hydrologie gekozen, afgestudeerd bij Acacia Water en een minor aan Wageningen University gedaan.

Deze minor functioneerde als pre-master en bestond uit een vakkenpakket welke ik had samengesteld in overleg met de studieadviseur van de master Earth and Environment. Tijdens de minor beviel de universiteit en het superleuke studentenleven in Wageningen zo goed dat ik besloot er ook mijn master te gaan doen.

Het eerste jaar van mijn master is voorbij gevlogen; ontzettend veel geleerd en nog veel meer plezier gehad. De vakken zijn erg interessant, je hebt veel vrijheid in de keuze van je vakken, en je gaat op ontzettend gave excursies (naar o.a. Spanje en IJsland). Daarnaast is de sfeer op de universiteit goed en het studentenleven zeer gezellig. Ik had het niet willen missen!

Meer over Earth and Environment