MOOCs gratis online cursussen

MOOCs

Volg één van de vele Engelstalige MOOCs op het gebied van voeding en gezondheid, omgevingswetenschappen, slimme landbouw of biobased productie. Een MOOC volg je in je eigen tempo, wanneer je wilt en waar je wilt. Leer van de besten: alle MOOCs zijn gemaakt door top professoren van Wageningen University & Research, met de laatste wetenschappelijke kennis.

Wageningen University & Research biedt cursussen van hoge kwaliteit aan op het gebied van voeding en gezondheid; slimme landbouw; gezonde leefomgeving, en circulaire economie en biobased productie.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Online onderwijs in tijden van corona

Sinds de uitbraak van het coronavirus werken en studeren veel mensen vanuit huis. Daardoor zijn er ook steeds meer mensen die de voordelen van online onderwijs ontdekken. MOOCs zijn een laagdrempelige manier om je ook in huidige situatie van COVID-19 je gemakkelijk kunt blijven ontwikkelen. Deze online cursussen zijn een verantwoorde manier om vanuit je eigen huis jezelf te ontplooien in je eigen tijd. Waar en wanneer het jou uitkomt.

MOOC startdata

Op elke MOOC-pagina wordt een startdatum genoemd: op deze dag gaat de MOOC open op edX en is hij voor iedereen toegankelijk. Maar voor de meeste cursussen geldt dat je kunt starten wanneer je wilt, soms zelfs maanden later! Klik op de MOOC-pagina op de link naar edX® om te zien of je nog mee kunt doen aan de MOOC.