Summer Schools for professionals

Summer Schools

Wat zijn jouw plannen deze zomer? Volg een Summer School van Wageningen Academy, onderdeel van Wageningen University & Research. De perfecte manier om tijdens de zomerperiode kennis te verbreden, inspiratie op te doen en te netwerken met collega's in een internationale omgeving.

Summer Schools

Summer Schools voor professionals

Verbreed en verdiep je kennis deze zomerperiode. Summer Schools zijn bedoeld voor professionals en PhD-studenten in het kader van een leven lang leren. Summer Schools behoren tot onze best beoordeelde programma's. De mix van lezingen, groepswerk, studiebezoeken en sociale interactie wordt zeer goed gewaardeerd door de deelnemers. De onderwerpen variƫren van glastuinbouw tot beeldanalyse technieken. Zien we elkaar deze zomer?

Waarom een Summer School volgen?

  • De perfecte mix van onderwijs, inspiratie en sociale activiteiten.
  • Ontmoet experts en deelnemers van over de hele wereld.
  • Verkrijg een Wageningen University & Research certficaat.
Summer Schools zijn de best beoordeelde programma's van Wageningen Academy.

Meer Wageningen University & Research Summer Schools

Op zoek naar andere Summer Schools? Bekijk hier alle Summer Schools 2021 van Wageningen University & Research. We bieden ook Summer Schools for BSc en MSc studenten, zoals de Summer School Green Genetics, de online Summer School Biotechnology, Agriculture and Food en de online Summer School van Boerderij tot bord, nieuwe technologien en trends.