samenwerken in een divers team, inclusief feedback geven

Effectieve inclusieve feedback

Veel mensen vinden het geven en krijgen van feedback moeilijk. Waarom zegt mijn collega dit? Wat voor jou heel normaal klinkt, kan voor een ander misschien hard aankomen of vraagtekens oproepen. Zeker als je te maken hebt met mensen met een andere (culturele) achtergrond, kan je voor verrassingen komen te staan.

Deze training geeft je tips en handvatten om op passende wijze feedback te geven en te ontvangen.

Waarom deze training volgen?

Tijdens deze training staan we onder meer stil bij onbewuste voordelen, boodschap, lichaamstaal en de invloed hiervan op de ondelinge interactie. Je krijgt inzicht in de verschillende (interculturele) strategie├źn rondom feedback. Dit zorgt ervoor dat je feedback op de juiste wijze kunt interpreteren en je eigen feedback kunt aanpassen aan de ontvanger. Zo lukt het je om in een (cultureel) divers samengesteld team op passende wijze feedback te geven waar iedereen van groeit.

Training op maat

Deze training maken we op maat voor organisaties, afdelingen en teams. Tijdens een intakegesprek brengen we de wensen en behoeften in kaart. Zo komen we tot maatwerkoplossingen die ├ęcht werken, met een afgestemd programma voor alle betrokkenen.

De training is te volgen bij ons op locatie, incompany of online. Ook een combinatie is mogelijk. De kosten zijn afhankelijk van je specifieke wensen. Je ontvangt altijd een offerte op maat.

Interesse?

Wil je meer informatie of heb je interesse in deze  training? Neem dan contact op met onze afdeling maatwerk.

Ja, ik wil meer informatie

Intercultural_differences.jpg