samenwerken in een divers team

Samenwerken in diverse teams

Wat is het geheim van succesvolle teams en hoe werkt dat in een diverse en internationale setting? Hoe werk je op afstand van elkaar, in verschillende tijdzones en over (culturele) grenzen heen optimaal samen? Hoe creëer je teamwork en zorg je voor empowerment binnen diverse teams?

Waarom deze training volgen?

Tijdens deze maatwerktraining worden deelnemers zich bewust van hun eigen percepties en handelswijze en de impact daarvan op de ander. Na de training begrijpen de deelnemers beter hoe de interactie werkt, waarom samenwerken vaak goed gaat en soms tot misverstanden, irritatie of onzekerheid kan leiden.

De deelnemers ervaren aha-momenten en eyeopeners, waardoor ze gemotiveerd raken om actief met collega’s met een andere culturele achtergrond samen te werken en hen (virtueel) op te zoeken.

Training op maat

Deze training maken we op maat voor organisaties, afdelingen en teams. Tijdens een intakegesprek brengen we de wensen en behoeften in kaart. Zo komen we tot maatwerkoplossingen die écht werken, met een afgestemd programma voor alle betrokkenen.

De training is te volgen bij ons op locatie, incompany of online. Ook een combinatie is mogelijk. De kosten zijn afhankelijk van je specifieke wensen. Je ontvangt altijd een offerte op maat.

Interesse?

Wil je meer informatie of heb je interesse in deze  training? Neem dan contact op met onze afdeling maatwerk.

Ja, ik wil meer informatie

Intercultural_differences.jpg