Professioneler communiceren

Wageningen in'to Languages helpt professionals hun communicatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om een presentatie, een tekst of een gesprek: wij helpen jou je boodschap zo goed mogelijk over te brengen.

Trainingen en workshops op maat

Je kunt bij ons terecht voor communicatietrainingen op het gebied van schrijven, spreken en lezen. Bij onze maatwerktrainingen zijn jouw leervragen en wensen leidend.

Tijdens een intakegesprek brengen we de wensen en behoeften in kaart. Zo komen we tot maatwerkoplossingen die ├ęcht werken, met een afgestemd programma voor alle betrokkenen.

Schrijftrainingen

Op het gebied van schrijfvaardigheid bieden we bijvoorbeeld specialistische trainingen zoals journalistiek schrijven of beleids- en adviesteksten schrijven. Op zoek naar een meer algemene training om je schrijfvaardigheid te verbeteren? Ook daarvoor hebben we veel mogelijkheden, van een training voor het opfrissen van de Nederlandse taalregels, tot effectief en helder zakelijke teksten leren schrijven.

Spreken en presenteren

Als het gaat om spreken en presenteren, kun je denken aan trainingen en coaching op het gebied van onder meer pitchen en mediatraining, maar ook een goed gesprek voeren en storytelling.

Interesse?

We maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem dus gerust contact met ons op.

Groepscursussen en workshops met open inschrijving